De aller fleste kredittkort som tilbys på det norske markedet er tilgjengelige for folk flest, med unntak av enkelte bankforbindelser og medlemskap og den slags. Kredittkortet vi nå skal se på passer kun for en utvalgt gruppe mennesker – nemlig de som har den engelske fotballklubben Liverpool FC i sitt hjerte. Kredittkortet Liverpool MasterCard er nemlig skreddersydd for den norske Liverpool-tilhenger, med fordeler og rabatter som lar deg spare penger på Liverpool-turer og effekter, samtidig som du får tilgang til eksklusive kampanjer og muligheter.

Fordeler med Liverpool MasterCard

Fordelene med Liverpool MasterCard er mange, men kun hvis du er Liverpool-supporter. De fleste fordeler er nemlig direkte assosiert med fotballklubben og deres hjemmebane Anfield, samtidig som mange nok vil se på det som en fordel i seg selv at den velkjente Liverpool-logoen pryder det røde og gullbelagte kredittkortet. Blant annet får du spesielle tilbud og rabatter i nettbutikken til Liverpool FC, muligheten til å vinne kampbilletter og signerte drakter, samtidig som du får 20% rabatt på Liverpools offisielle sportscafé på stadion og tilsvarende rabatt på opplevelser og omvisninger som arrangeres av Liverpool FC.

Utover dette har kredittkortet også «vanlige» fordeler gjennom et omfattende fordelsprogram kalt Fordelsbutikken. I tillegg er reiseforsikring inkludert hvis du betaler halvparten av reisen med kredittkortet, noe som helt sikkert kan komme godt med dersom du vurderer å besøke Liverpool og ærverdige Anfield!

Betingelser og priser

Betingelsene for Liverpool MasterCard er heller ikke dårlige. Her kan du søke om 75 000 kroner i kredittgrense, og du kan bruke inntil 45 dager på å betale ned gjelden din før rentene begynner å løpe. Når det først skjer så er effektiv rente på 31,33%, som må regnes som noe høyt. Gebyrer påløper kun ved uttak i minibanker (30kr innenlands/75kr utenlands + 1,5% av beløp), men ikke ved vanlig bruk. Det er heller ikke noe årsgebyr på Liverpool MasterCard.

Hvordan søke om kredittkortet

Du søker enkelt om kredittkortet Liverpool MasterCard på nettsidene til kredittkortet. Det er DNB Bank som står bak kredittkortet i samarbeid med Cresco. BankID er nødvendig for å signere søknaden, men du kan søke når som helst og signere på et senere tidspunkt. Du trenger ikke være medlem av Liverpools supporterklubb eller lignende for å søke om kortet, og du må heller ikke ha hjertet ditt i denne byen for å gjøre det. Men det er kanskje litt rart å velge akkurat dette kredittkortet hvis man ikke er med å synger på «You’ll never walk alone»…?

Kilder:

http://www.bestekredittkort.org/liverpool-mastercard/